ויטמין E – טוקופרול

93.00175.00

ויטמין E לשימוש קוסמטי בלבד.
מגיעה בבקבוקון חום.

נקה
Want a discount? Become a member!

תיאור

ויטמין E נחשב לאחד הוויטמינים החשובים ביותר לגוף האדם ותכונותיו הרבות
הופכות אותו לא רק לחיוני לגופנו (בבליעה), אלא אף חיוני לעורנו ולשמירה על בריאותו ועלומיו.
ויטמין E הוא ויטמין מסיס בשומן שקיים בטבע בשמונה צורות אשר מחולקות לשתי הקבוצות
טוקופרולים וטוקוטריאנולים, שכל אחת מהן מכילה ארבע צורות של הויטמין:
אלפא, ביתא, גמא, דלתא. כאשר אנחנו מדברים על ויטמין E בהקשר הביולוגי או הקוסמטי,
לרוב, נתייחס לאלפא טוקופרול, אשר נחשב לצורה הפעילה ביותר של הויטמין.
כמו כן ויטמין E הוא גם נוגד חמצון חזק במיוחד.
הגוף שלנו זקוק כל הזמן לנוגדי חמצון כי הוא במאבק מתמיד נגד רדיקלים חופשיים
הנוצרים בתהליך הנשימה. נוגדי החמצון העיקריים הם ויטמין C, ויטמין E,
בטא קרוטן (ויטמין A) וסלניום. מלבדם, יש גם ליקופן, אבץ, קו אנזים Q10 וכו’.
אשר ניתן למצוא את כולם גם בשימוש קוסמטי. ויטמין E הוא אחד נוגדי החמצון החשובים
והסיבה העיקרית היא הפעולה שלו על קרום התא השומני והשפעתו הייחודית על העור.

מידע נוסף

משקל אין מידע

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “ויטמין E – טוקופרול”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *