שמן אבוקדו – כבישה קרה

51.00

עשיר בויטמינים וחומצות שומניות חיוניות, וידוע כי נשים רבות בעולם
משתמשות בפרי לא רק לאכילה, אלא גם למריחה על העור
לעיכוב הזדקנותו, להגנה מיובש ורוחות, להענקת ברק לשיער,
ואף כשמן לעיסוי מעורר מיני. שמן האבוקדו מתאים לכל סוגי העור
במהילה של 5-10% עם שמן בסיס נוסף,
הוא עשיר בחומצות שומן וויטמינים ומזין עור יבש.

100ml

Want a discount? Become a member!

תיאור

שמן אבוקדו – למה הוא טוב?
– שומר על בריאות ואיכות העור (מונע התייבשות וקילוף של העור) והשיער והיווצרות כתמים
על העור בזכות התכונות הללו שמן אבוקדו מצא את מקומו בתעשייה הקוסמטית.
– מחזק את המערכת החיסונית.
– מזרז איחוי רקמות.
– משפר את איכות הציפורניים (צמיחה, חוזק ובריאות).
– משמש לטיפול בבעיות עור שונות.
(אקזמה, דרמטיטיס, פסוריאזיס, אקנה, כוויות חום וקור, זיהומי עור, פצעי לחץ וכו’).
– חיוני לטיפול במחלות רבות.
– כאב ראש, הפרעות שינה, מצבים נוירוטיים, עקרות נשית וגברית, מחלות מערכת השלד.
– חיוני לאנשים הנמצאים בטיפולי פוריות.

מידע נוסף

משקל 100 g

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “שמן אבוקדו – כבישה קרה”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *