שמן בורג’ – כבישה קרה

81.00140.00

שמן בורג’, או שמן זיפן, המופק מזרעי צמח הבורג’
מכיל תרכובות רבות אשר ידועות בסגולות
הבריאותיות והקוסמטיות שלהן.

לשימוש חיצוני בלבד.

נקה
Want a discount? Become a member!

תיאור

שמן בורג’ הינו שמן המכיל כמות גדולה ביותר של חומצות שומניות
וחומצת גמא לינולית החיוניות במיוחד לחיזוק מעטפת התא.
שמן זה מופק מזרעי צמח הזיפן ומשמש כבסיס למשחות ומוצרי קוסמטיקה רבים.
שמן בורז’ יעיל במקרים של כתמי עור קשים, פסוריאזיס,
דלקות אוטואימוניות, אקזמות, דלקות פרקים,
אטופיק דרמטיטיס, עור יבש, פריחות ועוד.

מידע נוסף

משקל אין מידע

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “שמן בורג’ – כבישה קרה”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *