שמן גלעיני אפרסק – כבישה קרה

52.00

שמן גלעיני אפרסק עשיר בחומצות שומן חיוניות.
הוא משפר את רמת האלסטיות והלחות של העור ומחדש תאים.
בשל מבנהו המולקולרי, הוא חודר בקלות לתאים ומזין אותם.
השמן נחשב לבעל כושר ספיגה גבוה בעור וריחו ניטרלי.
מומלץ לשימוש לאחר שיזוף.

לשימוש חיצוני בלבד.

100ml

Want a discount? Become a member!

תיאור

שמן גלעיני אפרסק מכיל ריכוז גבוה של חומצות השומניות, לכן משמש לריכוך והזנת העור, לחידוש תאים, מבנהו המולקולרי של שמן האפרסק מאפשר את חדירתו בקלות אל תוך התאים והזנתם. נחשב לאחד השמנים בעלי כושר ספיגה גבוה בעור.
שמן גלעיני האפרסק משמש את יצרני הקוסמטיקה במוצרים הבאים: קרמים נגד קמטים, קרמים להזנת העור סביב העיניים, קרם ידיים, חלב גוף, שמן מסז’ מעולה.
השמן ניתן לשימוש ללא הגבלה בכל מוצר ושימוש קוסמטי. תערובת של שמן שקדים, חמאת שיאה וגלעיני אפרסק מהווה שמן מעולה לאחר שיזוף.

מידע נוסף

משקל 100 g

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “שמן גלעיני אפרסק – כבישה קרה”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *