שמן שקדים – כבישה קרה

46.00

השמן עשיר בויטמין E, חומצות שומן חד-בלתי רוויות,
חלבון, אשלגן ואבץ, בנוסף לכך,
הוא עשיר גם במינרלים אחרים וויטמינים,
אשר מסבירים למה הוא כל כך טוב לעור ולשיער.

לשימוש חיצוני בלבד.

100ml

מק"ט: 5784 קטגוריה:

תיאור

שמן שקדים נפוץ בעולם היופי והבריאות בזכות הסגולות הבריאותיות שלו
וגם בתור היכולות הקוסמטיות שלו, עוד לפני שהמדע
המפותח הגיע לשמן זרעי השקדים העוצמתי.
שמן זה פופולרי במיוחד בדרום מזרח אסיה ובמזרח התיכון שם עצי השקדים בויתו לראשונה.
חרצני השקדים והשמן המיוחד אשר נשאב מהם מקבלים שבחים רבים
על יכולות החיזוק הכללי של בריאות העור והלב אשר הגרעינים מספקים.

כיום אנחנו גם יודעים שהשמן עשיר בוויטמין E, חומצות שומן רוויות, חלבונים, אבץ ואשלגן
לצד עוד מספר רב של מינרלים וויטמינים אחרים,
מה שמסביר למה השמן יכול לעשות כל כך טוב לשיער ולעור שלנו.

מידע נוסף

משקל 100 g

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

היה הראשון לכתוב סקירה “שמן שקדים – כבישה קרה”

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *